Skip to main content

Samtaler med børn og unge i teenage alderen

Børn kan ligeså vel som vi voksne støde på udfordringer i livet, som kan kræve en indsats. Der kan derfor være behov for at få hjælp til at få sat ord på, få nedbrudt problemstillingerne, så der efterfølgende kan skabes bevægelse og forandring til det bedre.

Jeg er overbevist om, at børn altid gør det bedste, de har lært i den situation, de står i. Det er derfor vigtigt at se problemstillingerne i den kontekst de opstår i, så børnene kan lære at håndtere dem med ny forståelse og nye teknikker.

Jeg kan hjælpe jeres barn med:

  • Angst
  • Tristhed/depression
  • Stress
  • Forældres skilsmisse

Når I kontakter mig, vil I som familie blive inviteret til en indledende samtale. Herfra vil vi sammen skræddersy et forløb, der passer bedst til jeres behov. I har mulighed for at deltage som forældre, komme sammen med jeres barn/ung, eller lade barnet/den unge tale alene med mig. Jeres barns alder og modenhed har dog betydning for, hvordan forløbet kommer til at foregå.

Jeg ønsker, at både I og jeres barn føler jer godt tilpas og trygge, når I er hos mig. Mit fokus er altid at blive klogere på de udfordringer som netop I oplever, så vi sammen kan få jeres barn i trivsel igen.

Når et familiemedlem ikke har det godt,
påvirker det hele familien.
Jeg kan hjælpe dig, hvis det, du står i, virker fastlåst og problematisk.
Bettina Damsgaard psykolog i Aarhus sidder på kontor